На Херсонщині ніколи не було родовищ нафти або газу, проте підпільні нафтозаводи тут виникають, немов гриби після дощу. Чергове таке підприємство міліція виявила в селі Фрунзе Генічеського району. 
Один з місцевих жителів колись володів двома автозаправками, але коли термін виданої йому ліцензії закінчився, а відновити її він не зумів — пішов «у тінь». 
Закуповуючи відходи нафтопродуктів, просто у себе вдома він розливав їх у бочки, додавав різні присадки, розмішував і продавав землякам як поліпшений бензин. Продуктивність подібного заводика сягала півтори тонни на добу, і розходилося пальне «на ура», оскільки було трохи дешевшим, ніж те, яке продають на сертифікованих АЗС.
Після оперативної закупки, міліція віддала партію домашнього бензину експертам. Ті його дослідили і видали однозначний висновок, який водіїв не порадує — фальсифіковане пальне здатне за кілька прийомів вивести з ладу навіть найневибагливіший автомобільний двигун. Під варту «вбивцю движків» не взяли, проте міліція порушила стосовно нього кримінальну справу за статтею 204 (протизаконне виготовлення, зберігання та збут підакцизних товарів). Тіньовика очікує великий штраф або обмеження волі на строк до трьох років з конфіскацією.