7 вересня.

Легкоатлетка з Києва Оксана Зубковська (F12) встановила світовий рекорд і виграла золоту медаль в стрибках у довжину (6.60).
У плаванні батерфляєм на 50 м (S-6) золоту нагороду виборола Оксана Хруль з Полтави, при цьому встановивши новий світовий рекорд, а харків’янин Максим Веркаса взяв «золото» у плаванні вільним стилем (S-11). Це його третя нагорода найвищого ґатунку у Лондоні.
Срібна відзнака в Ольги Свідерської з Кіровограда у плаванні вільним стилем на 50 м (S-3), а Данило Чуфаров на 200 м комплексного плавання (S-13) взяв бронзову нагороду.
Ще одну «бронзу» до української скарбнички поклала жіноча збірна з волейболу, яка у матчі за третє місце обіграла суперниць із Нідерландів — 3:0.
Футбол. 1/2 фіналу. Україна — Іран. 2:1.
8 вересня.
За традицією, яскраво виступили плавці. Киянка Христина Юрченко з європейським рекордом (1.17,81) виграла заплив на 100-метрівці брасом (SB9). Олексій Федина із Запоріжжя переміг на такій самій дистанції (SВ13) з новим параолімпійським рекордом (1.04,30).
Срібною нагородою на 100-метрівці вільним стилем (S5) відзначилася харків’янка Наталія Прологаєва. То була її четверта медаль у Лондоні.
50-метрівка на спині (S3) принесла срібну нагороду Дмитру Виноградцю (Полтава), який фінішував з європейським рекордом (46, 26). Це третя медаль Дмитра в столиці Великої Британії.
У запливі на 200 м комплексного плавання (SM11) призові місця посіли двоє донеччан: Віктор Смирнов — другий (європейський рекорд — 2.26,45), Олександр Мащенко — третій.
Бронзові медалі у Ярини Матло (100 м брасом, SB12) з Рівного і харків’янина Максима Веракси (100 м брасом, SB12).
Вікторія Кравченко з Херсона виборола срібну нагороду в бігу на 400 м (Т37).
9 вересня.
Наша славна футбольна збірна — переможець кількох попередніх Параолімпіад — цього разу виграла срібну медаль. У вирішальному поєдинку українці мінімально поступилися росіянам — 0:1. А могло бути і навпаки. Але ця нагорода має особливе значення, бо дозволила українським параолімпійцям у медальному заліку обійти Австралію і посісти престижне четверте місце.