Бокс. Москва (Росія). Національний спорткомплекс «Олімпійський». Чемпіон WBC у суперважкій вазі 41-річний українець Віталій Кличко (45—2, 41 КО) зберіг за собою титул. Його бій проти 27-річного боксера лівансько-сирійського походження Мануеля Чарра (21—1, 11 КО), котрий виступає за Німеччину, було зупинено у четвертому раунді через розсічення у супротивника.

У перших раундах Чарр не форсував події й більше часу проводив у захисті, лише час від часу вибухаючи у контратаках. Пасивність коштувала Мануелю нокдауну в другому раунді, коли після пропущеного удару він втратив рівновагу й опинився на підлозі. У третьому і на початку четвертого раунду Чарр трохи активізувався. Але в середині четвертого після пропущеного удару біля правого ока німця утворилося розсічення, котре почало сильно кровоточити. Рефері Гвідо Кавальєрі з Італії за порадою лікаря зупинив зустріч.
— Задоволений, що в переповненому залі була гарна атмосфера, — сказав чемпіон після бою. — Було багато українців, які приїхали підтримати мене, багато синьо-жовтих прапорів. Радий, що відстояв титул, але, на жаль, не так, як хотілося. Рішення зупинити бій прийняв лікар, котрий керувався бажанням уникнути ризику загрози здоров’ю суперника. Чарр — гарний боксер з великим серцем.
Глядачі, напевно, чекали справжнього нокауту. Але, на жаль, у професіональному спорті буває і таке. Сам бував у такій ситуації в пам’ятному поєдинку з британцем Ленноксом Льюїсом. Розумію смуток Чарра, який хотів боксувати далі. Я теж хотів продовження. Але правила є правила...
Віталій не заявляв про те, що московський бій однозначно був його останнім, повідомивши, що рішення щодо подальшої своєї боксерської кар’єри прийме пізніше.
Фото з сайту boxnews.com.ua.