Центральна виборча комісія розглянула та задовольнила звернення Радомишльської районної державної адміністрації Житомирської області про сформування нової звичайної виборчої дільниці на постійній основі на території селища Городок, утвореного на базі військового містечка №6 Макарів-1, Радомишльського району Житомирської області.
Комісія також скасувала реєстрацію кандидата в народні депутати А.В. Левченка, який балотується в одномандатному виборчому окрузі №141 у порядку самовисування, у зв’язку з поданою ним заявою.
Водночас ЦВК зареєструвала п’ятьох уповноважених осіб політичної партії «Наша Україна» в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі та 33 уповноважені особи політичної партії ВО «Свобода» в одномандатних виборчих округах, а також довірених осіб кандидатів у народні депутати, що балотуються в одномандатних виборчих округах у 16 регіонах України.
Розглянувши звернення міжнародної організації, Центрвиборчком оформив сім офіційних спостерігачів від Міжпарламентської Асамблеї держав—учасниць Співдружності Незалежних Держав на чергових парламентських виборах. Отже, загальна кількість зареєстрованих офіційних спостерігачів становить 282 особи.
До ЦВК надійшла скарга Ю.Б. Домазара — довіреної особи кандидата в народні депутати в одномандатному виборчому окрузі №122 Р.А. Величка, в якій він просить комісію визнати протиправною бездіяльність кандидата, зареєстрованого в цьому ж окрузі, Т.І. Козака щодо невідкриття ним рахунку свого виборчого фонду. Після відповідного обговорення скаргу Ю.Б. Домазара залишено без розгляду по суті, оскільки її подано з порушенням строків оскарження. Проте, розглянувши з власної ініціативи факти, викладені у скарзі, комісія визнала протиправною бездіяльність кандидата Т.І. Козака в частині невиконання вимог статті 48 Закону «Про вибори народних депутатів». Без розгляду по суті ЦВК залишила також дві скарги Ю.В. Желіховського, в яких він просить оголосити попередження кандидату в народні депутати в одномандатному виборчому окрузі №164 В.М. Фіялці за проведення протиправної передвиборної агітації та повідомити правоохоронним органам про адміністративне правопорушення, оскільки ЦВК не є належним суб’єктом їх розгляду. Зазначені скарги з доданими до них матеріалами, повідомили у відділі взаємодії зі ЗМІ секретаріату ЦВК, вирішено відправити до Міністерства внутрішніх справ для перевірки та відповідного реагування.