Це громадсько-політичне формування спільно з українською коаліцією виборчих ініціатив «Дзвін» хоче допомогти громадянам правильно зорієнтуватися у своєму виборі. Громадські активісти не мають на увазі прізвища того чи іншого кандидата, назви політичних сил, а лише ті методи, які він використовує в агітації, зокрема й адмінресурс, щоб створити свій позитивний імідж в очах виборців.
Проект «Я хочу...» націлений на те, щоб люди зрозуміли, чого саме вони хочуть від перегонів. З цією метою ведеться активна інтернет-кампанія з викриття маніпулятивних технологій. Зокрема, у Хмельницькій області у вересні відбудеться серія круглих столів, куди зможе прийти кожен охочий і навчитися розпізнавати маніпуляції, аналізувати реальну ситуацію та зробити усвідомлений вибір. Для проведення круглих столів обрали райцентри, де не надто поширені альтернативні ЗМІ, і тому люди змушені «ковтати» лише те, що їм дають.
«Кожен виборець повинен запам’ятати: депутати Верховної Ради виконують законодавчу функцію, — наголошують рухівці. — А отже, коли кандидат обіцяє поставити у дворі лавочки та ліхтарі і завдяки цьому проходить, то це — маніпуляція. Бо законодавці не наділені виконавчими повноваженнями і не повинні мати впливу на адміністративні органи, а тим паче на органи місцевого самоврядування. Тож задумайтеся, чи варто вірити тому, хто обіцяє вам золоті гори, а насправді прагне дійти до них сам по ваших головах?..»