Ми вже якось звикли, що з місця події часто зникають водії на своїх автомобілях. Але щоб з місця аварії зникла... баржа?!

Це сталося у селищі Сухачівка поблизу Дніпропетровська о п’ятій годині ранку. Невідоме судно одним махом розчавило пристань бази відпочинку на Дніпрі з трьома пришвартованими катерами. Для пошуків винуватця події було сформовано слідчо-оперативну групу з працівників річкової міліції, співробітників Дніпропетровської транспортної прокуратури й фахівця Укрдержрічморфлотінспекції.
Судно шукали в акваторії від Кременчуцької до Запорізької ГЕС. Менш ніж за годину вдалося знайти баржу, причетну до аварії. Під час огляду судна було знайдено пляшки з-під спиртного. Найімовірніше, вважають у міліції, капітан був напідпитку. Він накивав п’ятами. Капітанові загрожує притягнення до кримінальної відповідальності за ст. 276 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного або повітряного транспорту). Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 2 до 5 років. Матеріали справи передано до транспортної прокуратури, вирішується питання про порушення кримінальної справи.
Фото ВЗГ УМВС України у Дніпропетровській області.