У системі «Картка киянина» зареєстровано 11 654 заяви, банком «Хрещатик» емітовано 8 677 карт, із яких 5 715 — городяни вже отримали.
Проект «Картка киянина» з квітня працював у тестовому режимі, а з червня місто почало масову видачу їх першим трьом категоріям: батькам багатодітних родин, соціальним працівникам, пенсіонерам та інвалідам, які не мають права пільгового проїзду в метрополітені.
Тепер до проекту залучені всі категорії киян. Загалом у столиці понад 84 тис. людей, які користуються пільгами за рахунок міського бюджету. Усі вони, крім безплатного проїзду в метрополітені, мають право на одержання 25—30% знижки на 52 найменування ліків у мережі комунальних аптек «Фармація». Наразі до системи «Картка киянина» під’єднано 60 аптек — по шість аптек у кожному районі.
Інформацію про це можна знайти на сайті КМДА. Крім того, на базі Call-центру встановлено систему електронної черги. Для максимальної зручності всі потенційні власники «Картки киянина» будуть зареєстровані в цій системі й запрошуватимуться працівниками Call-центру для подання заявки та отримання картки. Пояснення дають соціальні працівники і служба 15-51.