Двоє підлітків зайшли в покинутий сад поласувати яблуками, а отримали кулю в живіт. 
Того дня хлопці відпочивали на місцевому ставку, а ввечері дорогою додому забрели до саду. Спочатку вони й самі не зрозуміли, що сталося. Щойно вони почали рвати яблука, раптом пролунав постріл, і Олексій схопився за живіт. Хтось закричав: «Стійте!» Але хлопці так злякалися, що побігли. Павло допомагав пораненому другу, який стікав кров’ю. За ними на коні гнався чоловік, і коли наздогнав, взявся бити хлопців батогом. 
Стрілком виявився місцевий фермер. Він так захопився покаранням злодюжок, що не помітив, що одного з них поранено. Врятував підлітків випадковий водій. Він відвіз Олексія до лікарні. Там юнаку зробили операцію й поклали його до реанімації. Одна з куль пробила 17-річному хлопцю шлунок і печінку. «Лікарі кажуть, що у нього дуже серйозні травми», — розповіла мати постраждалого Олена Железняк. 
Як з’ясували правоохоронці, фермер стріляв у підлітків з пневматичної зброї. Дозволу на її придбання або зберігання не потрібно. Фермер пояснив, що просто вирішив налякати дітей, щоб вони не займалися крадіжкою яблук. Нині проводиться перевірка, за результатами якої буде прийнято законне рішення. Самого фермера поки не затримали.