Упродовж трьох днів у Ялті в кіноконцертному залі «Ювілейний» відбувався ІІ Міжнародний музичний фестиваль «Crіmea Musіc Fest».
Шоу відкривала Алла Пугачова. «Я вдячна організаторам цього грандіозного свята за те, що вони дали можливість додати креативу», — сказала вона, висловивши впевненість, що «Crіmea Musіc Fest» стане більш знаменитою і улюбленою для багатьох подією.
Як повідомляє Головне управління інформаційної політики Ради міністрів АРК, вітаючи учасників і гостей фестивалю, голова Ради міністрів Криму Анатолій Могильов привітав з відкриттям «Crіmea Musіc Fest» і побажав гарного настрою та позитивних емоцій. Представник виконавчої влади республіки від імені Ради міністрів Криму подякував усім, хто брав участь у підготовці свята.
Цього року у фестивалі взяли участь близько 300 музикантів, артистів і балетних колективів з різних країн. Спеціальними гостями були поп-група Morandі, виконавиця гімну Євро—2012 співачка Oceana, скрипаль-віртуоз Василь Попадюк з Канади, який виступав дуетом з Олегом Скрипкою. Також було використано унікальне світлове й мультимедійне встаткування, новітні піротехнічні технології. Фестиваль транслювали в Україні, Росії, Прибалтиці, Білорусі, Казахстані, Ізраїлі та Німеччині.
Крим.