Хокей. Національна збірна України у повному складі продовжує тренувальний збір у Броварах. 
До неї приєдналися Євген Пастух та Олександр Побєдоносцев, крім того Руслан Борисенко та Денис Петрухно замінили травмованих колег. Нині на зборі перебувають 24 хокеїсти.
А от щодо уродженця Києва Ігоря Гонгальського наставники збірної повинні прийняти рішення, чи потрібен він команді. Якщо так, федерація відновлюватиме його громадянство. Сам нападник, який зараз тренується із «Беркутом», не проти такого розвитку подій.
«Якби я не був зацікавлений, то не приїхав би. Із «Беркутом» ми ще не домовилися ні про що. Маємо обговорити умови, на яких я можу залишитись у клубі. Ще все попереду. Зараз потрібно добре провести підготовку зі збірною, а потім подумаю, де я гратиму наступного сезону», — наголосив Гонгальський.
Часу проявити себе у збірній залишилося не так вже й багато. Перше серйозне випробування на команду Олександра Куликова чекає восени. З 8 по 11 листопада у Києві відбудеться кваліфікаційний олімпійський турнір, де, окрім нашої команди, гратимуть збірні Польщі, Іспанії та Естонії.
А поки триває підготовка. Сьогодні і завтра збірна проведе контрольні матчі зі столичним «Беркутом». А 3 і 4 жовтня на неї чекають серйозніші іспити. Наша національна команда проведе спаринги зі збірною Білорусі, котра виступає в елітному дивізіоні світового хокею. Бажано, щоб ті зустрічі зіграли у київському Палаці спорту, де, власне, відбуватиметься відбірний олімпійський турнір. Після тих матчів Олександр Куликов визначиться з основним складом.