У процесі модернізації українських підприємств у жодному разі не повинні постраждати інтереси та права їх працівників. Таке переконання висловив Президент України Віктор Янукович під час учорашнього спілкування з колективом ПрАТ «Донецьксталь» — металургійний завод» (на знімку).

Крім того, під час спілкування з журналістами в Донецькій області глава держави заявив, що ефективна підтримка реального сектору економіки, допомога вітчизняним виробникам у просуванні на зовнішні ринки сьогодні залишається одним із важливих завдань держави.

До речі, найближчим часом відбудеться нарада, де розглядатиметься саме тема просування продукції реального сектору національної економіки на зовнішні ринки. В заході візьмуть участь промисловці, представники українського бізнесу та влади, науковці.

Президент водночас наголосив на важливості збереження існуючих ринків збуту нашої продукції разом із виходом на нові ринки. Це, на його переконання, є одним із актуальних завдань зовнішньополітичних відомств України. «Ми шукаємо сьогодні партнерів, які споживали б українську продукцію», — сказав він.

Фото Андрія МОСІЄНКА (прес-служба Президента України).