Про це заявив представник Президента у Верховній Раді України, народний депутат Юрій Мірошниченко.
«Українське суспільство має об’єднатися заради єдиної справи. А справа проста — зробити наш європейський вибір не лише частиною нашої державної політики, викладеною на папері, а й частиною нашого життя. Ось тоді можна буде вважати, що ми насправді є демократичною європейською країною», — заявив Юрій Мірошниченко.
Парламентарій підкреслив, що саме тому глава держави робить акцент на поліпшенні рівня життя громадян відповідно до європейських стандартів. «З цією метою Президент й ініціював упровадження реформ. Тому на нашу адресу лунають коментарі з приводу соціальних ініціатив керманича. Ми чуємо слова вдячності від багатьох людей, а особливо від тих категорій населення, які найбільше були вражені кризою і, окрім держави, не мають на кого розраховувати», — зауважив народний депутат.
Юрій Мірошниченко зазначив, що Партія регіонів у своїй діяльності керується європейськими стандартами, досягнення яких сприятимуть реформуванню країни, закріпленню демократичних цінностей та розвитку громадянського суспільства.