До чергової частини Кременчуцького міського управління надійшло повідомлення про загибель 37-річного місцевого мешканця. На тілі чоловіка лікарі виявили тяжкі тілесні ушкодження. Потім фахівці судово-медичної експертизи встановлять: смерть настала в результаті гострої внутрішньої кровотечі та розриву печінки.

Правоохоронці з’ясували, що загиблий разом зі своїм 43-річним товаришем вживали спиртні напої. Невдовзі до них приєдналася знайома. В ході спілкування між чоловіками зав’язалася сварка, під час якої вони вийшли до іншої кімнати та почали битися. Основним фактором у конфліктній ситуації стали ревнощі до жінки. Коли один із чоловіків знепритомнів, присутні викликали «швидку». Та, на жаль, було вже запізно. Медики, які приїхали на місце виклику, лише констатували смерть потерпілого.

«У квартирі, де сталася подія, було багато пляшок з-під горілки, сліди боротьби та крові. Невдовзі ми затримали товариша по чарці померлого, 43-річного місцевого мешканця. Спочатку чоловік свою вину не визнавав. Однак, коли міліціонери пред’явили незаперечні докази, в скоєному зізнався», — повідомив начальник дільничних інспекторів Автозаводського райвідділу міліції Олексій Нікітенко.

Також установлено, що затриманий уже неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців та відбував покарання за різні злочини. По факту злочину порушено кримінальну справу за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (тяжкі тілесні ушкодження, що спричинили смерть потерпілого). Затриманому загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Прес-служба Кременчуцького МУ УМВС України в Полтавській області.