Київ розглядає можливість будівництва великого колеса огляду, повідомив глава КМДА Олександр Попов під час прямої телефонної лінії з городянами.
З’ясовується, у коридорах міської влади вже обговорювалося питання розміру його діаметра. Батьки міста навіть вирішили, що воно має бути... найбільшим у світі!
Не встиг пан Попов висловитись, як негайно надійшов дзвінок від українця, котрий мешкає у США: його компанія вже... розробила для Києва колесо огляду за новітніми технологіями без спиць! Глава КМДА виявив інтерес до «питання» і запропонував надати креслення в адміністрацію.
Киянам для повного щастя тільки й бракує, що колеса огляду? Та ще з такою оперативною його побудовою — мало не негайно й одразу. А що, глава КМДА вже впорався з усіма більш терміновими міськими завданнями, наприклад, розв’язав проблему сміття, що заполонило столицю, зливової каналізації, яка не справляється навіть із хоч трохи серйозним дощем. Не кажучи вже про розбиті дороги, тротуари, засилля МАФів у неналежних місцях і багато чого іншого. Чи замість розв’язання цих проблем будемо дивитися на них з висоти «чортового» колеса — найвищого у світі?
Мал. Олексія КУСТОВСЬКОГО.