Хокей. Зволен (Словаччина). Тут триває міжнародний турнір «Меморіал Павла Забойніка». Участь у ньому беруть українські клуби. Обидва здобули перемоги на старті.
«Беркут» (Україна, Київ) — «Санок» (Польща). 5:3 (0:1, 3:2, 2:0). Шайби у переможців закинули: Рамазанов, Кульга, Катуліс, Міхнов, Волчек.
Суперник киян цього року вперше в своїй історії став чемпіоном Польщі.
«Донбас» (Україна, Донецьк) — «Банська Бистриця» (Словаччина). 6:2 (3:0, 2:2, 1:0). Шайби у наших закинули: Доніка (двічі), Віртанен, Дідикин, Кашпар (двічі). Донецький клуб представляє перша команда, котра в сезоні 2012/2013 дебютуватиме у чемпіонаті Континентальної хокейної ліги (КХЛ). Нашому колективу протистояв учасник чемпіонату Екстраліги Словаччини.
Окрім українських команд та їхніх суперників у першому турі змагаються також місцевий клуб «Зволен» (словацька Екстраліга) і «Кадань» — представник першої ліги (друга після Екстраліги Чехії).
Турнір надій наших 
Греко-римська боротьба. Багатьох із нас засмутив виступ наших борців—представників цього стилю на Олімпіаді в Лондоні. Тому великі надії покладаємо на молоде покоління і з особливим нетерпінням чекатимемо повідомлень з Баку, де 23 серпня стартує юнацький чемпіонат світу. До столиці Азербайджану наша команда вирушить у такому складі: 42 кг. Політаєв Артур (Стаханов, Луганська область); 46 кг. Ковернюк Богдан (Закарпатська); 50 кг. Удинський Євген (Донецька); 54 кг. Пацюрківський Роман (Рівне/Запоріжжя); 58 кг. Козуб Сергій (Закарпатська); 63 кг. Удовик Олександр (Миколаїв); 69 кг. Фільчаков Ярослав (Харків); 76 кг. Манін Владислав (Миколаївська/Кіровоградська); 85 кг. Обрізанов Іван (Луганська); 100 кг. Резніченко Борис (Запоріжжя).
Перемога німців
Бокс. В Івано-Франківську на Вічевому майдані відбулася міжнародна зустріч з боксу між командами України та Німеччини. Подібні змагання проводяться на Прикарпатті вже вп’яте поспіль (2009 року — зустріч з австралійською командою, 2010-го — зі спортсменами Марокко, 2011-го — з французькими боксерами та національною збірною США).
У складі української команди були боксери з Чернівців, а також п’ятеро прикарпатців — представники Івано-Франківська, Надвірної та Калуша. Зрештою все закінчилося перемогою українців з рахунком 4,5:3,5. Сьогодні, 18 серпня, німецькі боксери проведуть подібну зустріч у місті Коломиї.
Івано-Франківськ.
Дарина НАЗАРЧУК.