Шосткинські правоохоронці затримали 15-річного школяра, який навчився заробляти гроші на інтернет-аукціонах. Він давав привабливі оголошення про продаж хороших товарів за низькими цінами, і багато хто спокушувався можливістю придбати щось за третину реальної вартості. Потенційні покупці робили попередню оплату, а фальшивий продавець знімав гроші зі свого карткового рахунка і зникав. Правоохоронці вийшли на його слід абсолютно випадково: звернули увагу на відгуки в Інтернеті, де одні користувачі застерігали інших від можливості упійматися на гачок.
До провалу хлопець встиг заробити близько 1,5 тисячі гривень. Для банківських операцій він використовував пластикову картку, подаровану матір’ю на 13-річчя.
...«Сумщині» — 95 років
Стільки виповнилося одному з найстаріших періодичних видань України — обласній громадсько-політичній газеті «Сумщина». Нині тут працює 20 осіб, разовий тираж — близько 10 тисяч примірників. Святкували ювілей у Сумському театрі юного глядача. У заході взяли участь голова облради Геннадій Михайленко, голова ОДА Юрій Чмирь, депутати облради, керівники підприємств та організацій, з якими співпрацює «Сумщина», та колеги-журналісти.
Сумська область.