Футбол. Як відомо, сьогодні у Львові відбудеться контрольний матч національних збірних України та Чехії. Це остання перевірка для нашої команди перед стартом у відбірному циклі до чемпіонату світу—2014, який прийматиме Бразилія. Про це журналістам нагадав наставник нашого колективу Олег Блохін.
Саме на «Арені Львів» українська збірна учора провела передматчеве тренування, котре розпочалося о 19:00 і тривало годину. А перед цим відбулася зустріч Блохіна з представниками ЗМІ. До речі, сьогоднішній поєдинок наших футболістів із чехами висвітлюватиме чималий загін вітчизняних журналістів. Серед них — спеціальний кореспондент «Голосу України». Прибули, зрозуміло, і представники різних видань і телеканалів Чехії.
Також плідно провели вчорашній день наші суперники. Відбулася прес-конференція з їхнім наставником Міхалом Білеком. А після її закінчення (о 18.00) чеські футболісти почали свою роботу. Журналісти спостерігали за нею протягом перших 15 хвилин.
Колектив львівського стадіону-красеня відмінно підготувався до зустрічі. Працівники намагалися забезпечити рівень проведення поєдинку не нижче ігор Євро—2012, які відбувалися на цій суперсучасній арені. Її експлуатаційна команда одержала багатий досвід під час проведення європейського футбольного турніру й продовжує активно його використовувати.
У Львові готуються до справжнього футбольного свята. Це перший матч збірної України після Євро—2012, і всі з нетерпінням чекають зустрічі з улюбленою командою на львівській землі. Ще тиждень тому квитків у вільному продажі майже не було. І це при тому, що тривають літні відпустки. Пояснити такий феномен досить просто, адже у Львові національну збірну просто обожнюють. І команда дякує львів’янам за таке ставлення, вигравши геть усі матчі, які проводилися в цьому фантастичному місті.
Між іншим, торік 6 вересня національні команди Чехії та України проводили контрольний поєдинок. Тоді у Празі українці програли з, м’яко кажучи, некоректним рахунком — 0:4. Тепер вони отримали добрий шанс взяти реванш. Трансляцію львівського поєдинку наживо вестиме телеканал «Інтер». 
Початок о 20:45.
Віктор БРАНИЦЬКИЙ (зі Львова).