Співробітники СБУ в Закарпатській області затримали підполковника міліції за зберігання понад 30 тисяч незареєстрованих набоїв до пістолетів, автоматів та гвинтівок. Чоловік заховав свій «скарб» в одному з адміністративних приміщень, що належить регіональному управлінню МВС. Під час обшуку помешкання правоохоронця виявили ще й незареєстровану зброю. Боєприпаси вилучили, а проти міліціонера порушили кримінальну справу.
Невідомі побили правоохоронця
Прокуратура проводить перевірку за фактом побиття працівника управління по боротьбі з організованою злочинністю УМВС у Закарпатській області.
До чергової частини міліції надійшло повідомлення, що незнайомі особи в Ужгороді на вулиці Руданського завдали тілесних ушкоджень працівнику управління по боротьбі з організованою злочинністю УМВС. Захисники порядку встановили: 9 серпня вночі чоловік під’їхав на своєму автомобілі до під’їзду будинку, в якому проживає. Коли виходив з авто, підбігли двоє невідомих, які й почали гамселити його битками, а потім зникли з місця пригоди. Потерпілого доставили до міської лікарні з закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, відкритим переломом гомілки і раною голови.
Ужгород.