Розвиток Східного і Західного узбережжя Криму підвищить ефективність туристичної інфраструктури півострова й залучить до регіону інвесторів. Таку думку висловив Голова Ради міністрів Криму Анатолій Могильов в ефірі телеканалу «АТR».
«До нас приїжджають відпочивати мільйони туристів, і Південне узбережжя Криму перевантажено. Тому я переконаний, що перспектива санаторно-курортного комплексу Криму — у розвитку Західного й Східного узбережжя, включаючи Керченський півострів. Нам є що розбудовувати в цих регіонах і є найкрасивіші місця, які ми можемо показати нашим гостям», — вважає очільник кримського уряду. На його думку, проекти з розвитку цих регіонів можуть бути цікаві потенційним інвесторам.
Пам’ятки культури паспортизують
За даними Республіканського комітету АРК з охорони культурної спадщини, нині оформлюють документи на 150 пам’яток історії та монументального мистецтва, 61 пам’ятник архітектури й 44 пам’ятки археології. Цього року за рахунок коштів республіканського бюджету буде додатково підготовлено 129 комплектів документів на такі об’єкти.
Крим.