Із Олімпійського селища втекли сім камерунських спортсменів. Свій спортивний «дім» покинули плавець Пол Екан Едінг, голкіпер жіночої збірної Камеруну з футболу Друзіль Нгако, боксери Томас Есомба, Крістіан Донфанк Аджуфак, Абдон Меолі, Блейз Йєпму Мендоу і Серж Абмомо. Інформацію про втечу спортсменів підтвердили офіційно.
Представники Камеруну заявили, що в них навіть немає версій, чому спортсмени зникли, не повідомивши нічого своєму керівництву. Тим часом, західні ЗМІ переконані, що темношкірі спортсмени хочуть залишитися в Європі, а причина такого кардинального вчинку прозаїчна: скрутна економічна ситуація на їхній африканській батьківщині, складні умови життя.
Спіймано пляшкометальника
Служби безпеки Олімпійських ігор у Лондоні заарештували чоловіка, який кинув пляшку на бігову доріжку легкоатлетичного стадіону перед фіналом забігу на 100 метрів. На щастя, цей «снаряд» не приніс жодних ушкоджень, тільки залишив неприємне враження. Метальником виявився 34-річний чоловік, що, скоріш за все, втратив розум. Ще перш ніж прийти на стадіон, він розповідав своєму приятелеві, що він особлива людина і про це всі невдовзі довідаються.