Спочатку до міліції звернулася матір дівчини і заявила про її зникнення. Але 3 серпня дитина повернулася додому у майже шоковому стані. З часом, прийшовши до тями, вона розповіла правоохоронцям і родичам про те, як її викрав, замкнув у гаражі і деякий час ґвалтував невідомий чоловік.
Слідство у справі встановило, що ще 19 липня 30-річний сімейний лікар в районі цвинтаря міста Тернівки (поблизу Павлограда) підійшов до потерпілої і, приставивши до шиї ножа, а до обличчя — шокера, відвів її на галявину неподалік. Там, поклавши на землю, зв’язав їй скотчем руки та ноги, заклеїв рота, відніс до свого автомобіля та поклав у багажник.
Потім він відвіз дівчину до свого гаража і спустив її до погреба, потому двічі зґвалтував. Після «розваги» лікар скотчем прив’язав руки дівчини до палиці у вигляді розп’яття та, закривши погріб, поїхав геть. Зловмисник приїздив до гаража майже щодня, приносив питну воду, цукерки та періодично ґвалтував дівчину.
Та 3 серпня до нього зателефонували сусіди і поскаржилися на галас, який лунає з його гаража. На це лікар відповів, що просто забув вимкнути радіо. Однак ця обставина, вочевидь, злякала ґвалтівника. Бо того дня він відвіз дівчину на околицю міста і сказав, щоб вона нічого нікому не розповідала, за що він дасть їй 3 000 гривень та купить новий мобільний телефон...
За цим фактом слідчим відділом Тернівського райвідділу міліції порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України та ч. 3 ст. 152 (зґвалтування) Кримінального кодексу України.
Зловмисника заарештовано. Ведеться слідство.
Залишається загадкою, як така людина потрапила до лав медичних працівників і отримала диплом лікаря?