Футбол. Ще в неділю футболісти київського «Динамо», потренувавшись ранком на клубній базі в Кончі-Заспі, після обіду вирушили в аеропорт Бориспіль. І вилетіли в Нідерланди. Протягом години від аеропорту «Сгіпгол» добиралися до готелю «Мангеттен» у Роттердамі.
У сьогоднішній зустрічі третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів проти «Фейєноорда» тренер «Динамо» Юрій Сьомін розраховує на 23 гравців, 18 з яких потраплять у заявку. Воротарі — Коваль, Бойко, Бущан; оборонці — Михалик, Попов, Юссуф, Бетао, Сілва; півоборонці — Гусєв, Вукоєвич, Нінкович, Кранчар, Гармаш, Велозу, Богданов, Аруна, Дуду; нападники — Ярмоленко, Ідейє, Мілевський, Раффаель, Рубен. Уже в Роттердамі до команди приєднається швейцарець Мехмеді.
Ще не відновилися і не набули потрібної ігрової форми воротар Шовковський, оборонець Алмейда і нападник Кравець. Через дискваліфікацію не зіграє оборонець Хачериді. Залишився в Києві динамівський новачок нігерієць Тайво, який не заявлений за «Динамо» на третій кваліфікаційний раунд Ліги чемпіонів. Він поки що тренуватиметься з «Динамо» U-19.
А вчора слідом за командою з аеропорту Жуляни до Нідерландів вилетіла група журналістів. Прибувши до Амстердама, представники ЗМІ протягом години добиралися до готелю «NH Atlanta». Журналісти і футболісти зустрілися увечері вже на стадіоні «Де Куйп», де наші футболісти тренувалися. А перед цим Юрій Сьомін провів традиційну прес-конференцію.
З цієї розмови і побаченого на тренуванні можна робити висновок, що динамівці налаштовані серйозно і рішуче. А як воно вийде насправді? Поживемо — побачимо. Додам, що всі квитки на матч «Фейєноорд» — «Динамо» продано. Отже, очікується аншлаг. До речі, початок матчу о 21.00 (за київським часом). Пряма телетрансляція вестиметься на каналі 2+2.
Віктор БРАНИЦЬКИЙ (із Роттердама).