03 липня, № 118
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про державні гарантії відновлення заощаджень громадян України», 
№ 4912-VІ.
Закон України «Про внесення зміни до Закону України «Про розвиток літакобудівної промисловості» щодо державної підтримки збуту авіаційної техніки вітчизняного виробництва», № 4884-VІ.
Закон України «Про внесення змін до статті 259 Кримінального кодексу України щодо посилення відповідальності за завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян», № 4955-VІ.
Закон України «Про ратифікацію Конвенції Ради Європи про підроблення медичної продукції та подібні злочини, що загрожують охороні здоров’я», № 4908-VІ.
04 липня, № 119
Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення гарантій незалежності суддів», 
№ 4874-VІ.
Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення адміністративної відповідальності за порушення правил руху через залізничні переїзди та перевезень пасажирів автомобільним транспортом», № 4950-VІ.
Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо рекомендаційних переліків структурних підрозділів місцевих державних адміністрацій», № 4875-VІ.
Закон України «Про ратифікацію Конвенції про міжнародні майнові права на рухоме обладнання та Протоколу до Конвенції про міжнародні майнові права на рухоме обладнання з питань авіаційного обладнання», № 4904-VІ.
Закон України «Про Загальнодержавну цільову програму захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2013—2017 роки», № 4909-VІ.
Закон України «Про внесення змін до статті 11 Закону України «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів» щодо сидру та перрі (без додання спирту)», № 4914-VІ.
05 липня, № 120
Закон України «Про внесення зміни до Закону України «Про здійснення державних закупівель» щодо сфери застосування цього Закону», № 4913-VІ.
07 липня, № 122
Закон України «Про внесення змін до Податкового та Митного кодексів України щодо узгодження їх окремих норм», № 4915-VІ.
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про здійснення державних закупівель» щодо впровадження процедури електронного реверсивного аукціону», 
№ 4917-VІ.
Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування повноважень державних органів у сферах природних монополій та у галузі зв’язку», № 4910-VІ.
10 липня, № 123
Про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2012 рік» щодо випуску облігацій внутрішньої державної позики», 
№ 4968-VІ.
11 липня, № 124
Закон України «Про внесення зміни до статті 23 Закону України «Про акціонерні товариства», № 4969-VІ.
Закон України «Про ратифікацію Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Республіки Білорусь про спрощений порядок переміщення ділянкою автомобільної дороги Славутич — Чорнобильська АЕС, яка проходить територією Республіки Білорусь, працівників, транспортних засобів та вантажів Чорнобильської АЕС і підприємств, що провадять діяльність у зоні відчуження, а також іноземних спеціалістів, залучених до реалізації міжнародних проектів стосовно закриття Чорнобильської АЕС, та Протоколу до неї», 
№ 4986-VІ.
Закон України «Про ратифікацію Фінансової угоди між Україною та Європейським інвестиційним банком (Розвиток системи водопостачання та водовідведення в місті Миколаїв) та Листа про внесення змін до фінансової угоди між Україною та Європейським інвестиційним банком (Розвиток системи водопостачання та водовідведення в місті Миколаїв), 
№ 4987-VІ.
Закон України «Про ратифікацію Конвенції Ради Європи про захист дітей від сексуальної експлуатації та сексуального насильства», № 4988-VІ.
Закон України «Про ратифікацію Угоди про порядок передачі зразків наркотичних засобів, психотропних речовин та їх прекурсорів», № 4989-VІ.
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2012 рік», 
№ 4994-VІ.
Закон України «Про схвалення рішення Президента України щодо направлення миротворчого контингенту для участі України в Місії ООН зі стабілізації у Демократичній Республіці Конго», 
№ 5058-VІ.
18 липня, № 129
Закон України «Про схвалення рішення Президента України щодо направлення миротворчого контингенту для участі України у транскордонних операціях у рамках міжмісійного співробітництва між Місією ООН у Ліберії та Операцією ООН у Кот-д’Івуарі», № 5181-VІ.
20 липня, № 131
Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо виробництва та використання моторних палив з вмістом біокомпонентів», 
№ 4970-VІ.
Закон України «Про виконання програм Глобального фонду для боротьби із СНІДом, туберкульозом та малярією в Україні», 
№ 4999-VІ.
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про природні монополії», 
№ 4998-VІ.
21 липня, № 132
Закон України «Про Загальнодержавну цільову програму передачі гуртожитків у власність територіальних громад на 2012—2015 роки», № 4995-VІ.
Закон України «Про особливості здійснення закупівлі за державні кошти послуг поштового зв’язку, поштових марок та маркованих конвертів», № 4997-VІ.
Закон України «Про внесення зміни до статті 46 Закону України «Про автомобільний транспорт», № 5000-VІ.
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2012 рік», 
№ 5022-VІ.
Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо плати за приєднання до мереж суб’єктів природних монополій», № 5021-VІ.
24 липня, № 133
Закон України «Про ратифікацію Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Монголії про співробітництво у галузі попередження надзвичайних ситуацій та ліквідації їх наслідків», 
№ 5031-VІ.
Закон України «Про ратифікацію Договору між Україною та Туркменістаном про довгострокове торговельно-економічне співробітництво», № 5032-VІ.
Закон України «Про внесення зміни до статті 5 Закону України «Про підвищення престижності шахтарської праці», № 5082-VІ.
27 липня, № 136
Закон України «Про внесення змін до деяких законів України з питань соціального захисту військовослужбовців», № 5040-VІ.
31 липня, № 138
Закон України «Про ратифікацію Протоколу між Кабінетом Міністрів України та Урядом Республіки Таджикистан про внесення змін до Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Республіки Таджикистан про співробітництво в галузі технічного захисту інформації», 
№ 5033-VІ.
Закон України «Про внесення зміни до Основ законодавства України про охорону здоров’я щодо встановлення обмежень для медичних і фармацевтичних працівників під час здійснення ними професійної діяльності», № 5036-VІ.
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів» щодо функцій уповноваженого органу», № 5039-VІ.
Закон України «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо оподаткування спирту етилового для окремих виробництв», № 5074-VІ.
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про відходи», № 5179-VІ.