Сьогодні, під час проведення літніх Олімпійських ігор-2012, українськими спортсменами, тренерським складом, експертами неодноразово наголошується на фактичній відсутності належної спортивної бази та інфраструктури в країні для підготовки спортсменів.

 

У зв’язку з цим Микола Томенко звернувся до Прем’єр-міністра України Миколи Азарова з проханням поінформувати громадськість про долю чотирьох спортивних об’єктів, знищених під час реконструкції НСК «Олімпійський».

Йдеться про державне підприємство «Навчально-спортивна база «Атлет», «Льодово-спортивну ковзанку «Крижинка», «Центральну навчально-тренувальну базу з ковзанярського спорту «Льодовий стадіон» «Олімпійський навчально-спортивний центр» та мале державне підприємство «Тенісні корти». Зважаючи на те, що на території цих, тепер уже колишніх, об’єктів під час чемпіонату розміщувалися тимчасові намети для харчування VІP-гостей на один фінальний матч, доцільність їх знищення викликає дуже великі сумніви.

Суспільство має почути відповідь на запитання: де перебуває майно знищених спортивних об’єктів; яка сума виділена урядом на їх відновлення і в які терміни воно буде виконане.

Прес-служба Миколи Томенка.