Колишній міський голова Кам’янця-Подільського Анатолій Нестерук отримав рішення суду про скасування вироку Дунаєвецького районного суду від п’ятого липня 2011 року, за яким йому довелося б провести в місцях позбавлення волі чотири роки. 
Для кам’янчан це справжнє свято, якого люди чекали з нетерпінням.
Нагадаємо, у вересні 2010 року СБУ звинуватила Нестерука в отриманні хабара від місцевого підприємця Геселєва. «Брали» «хабарника» показово, з «масками-шоу», що стало причиною госпіталізації міського голови. 
Усупереч протестам лікарів Кам’янець-Подільської міської лікарні Анатолія Нестерука перевезли в СІЗО обласного центру. Тут йому довелося провести в ув’язненні майже рік. 31 серпня 2011 року Апеляційний суд Хмельницької області звільнив кам’янецького голову, відтермінувавши на рік виконання цього вироку. І ось нарешті з Анатолія Нестерука знято судимість, що підтверджує ухвала Кам’янець-Подільського міськрайонного суду від 16 липня, яку Анатолій Нестерук вже отримав на руки.
Ми привітали Анатолія Макаровича з цією подією телефоном. Він укотре повторив те, про що говорив і під час судових слухань: «Це була замовна політична справа, мене таким чином усунули від виборів на посаду міського голови, що мали відбутися вже за кілька тижнів. Не дали зареєструвати кандидатуру і з СІЗО. Знали, що я прохідний кандидат, адже попередні позачергові вибори виграв, набравши 86 відсотків голосів. Вдячний місцевим виданням та газеті «Голос України», що з самого початку і весь цей час подавали об’єктивну інформацію. Упродовж піврічного судового розгляду не було виявлено жодного факту, який би підтверджував отримання хабара чи хабарів, хоч комусь дуже хотілося заплямувати мою репутацію чесного й порядного держслужбовця. 
Я безмежно вдячний громаді, яка мене намагалася захистити та визволити з-під незаконного арешту, проводячи акції протестів. Ніколи не забуду цієї відданості правді та демократії».
Хмельницька область.