X з’їзд партії «Україна — Вперед!» провели в полі села Буки Київської області, коли заходило сонце. За словами лідера політичної сили Наталії Королевської, це символізує захід старих політиків і прихід на зміну їм нових.
Як заявила Наталія Королевська, команда партії об’єднала справжніх лідерів, які не бояться брати відповідальність, які зробили себе самі. «Тепер вони готові йти в політику, щоб взяти відповідальність за всю країну», — упевнена лідер партії «Україна — Вперед!».
Однак обіцяний повний список першої десятки журналістам так і не показали.
У свою чергу, Андрій Шевченко наголосив на тому, що саме зараз прийшов час Україні робити вибір між минулим і майбутнім. І він цей вибір, за його словами, зробив, обравши таку команду.
«Головною метою «Україна — Вперед!» бачить побудову нової держави із сучасною, конкурентоспроможною, ефективною економікою, що забезпечить добробут і можливості реалізації для кожного громадянина України», — підсумувала Наталія Королевська.
P. S. І тільки вчора, на другий день після з’їзду, на сайті політичної сили оприлюднили першу десятку виборчого списку: його очолила Наталія Королевська, другий номер Андрій Шевченко, третій — Остап Ступка, четвертий — Роман Васько, п’ятий — Ілля Ємець, шостий — Сергій Нікулін, сьомий — екс-бютівець Євген Суслов, восьмий — Олексій Кочеров, дев’ятий — Олександр Шевцов, десятий — Станіслав Зінченко.