У Кам’янці-Подільському з’явилися перші охочі скористатися державною соціальною програмою «Доступне житло». Під час огляду житлового будинку по вул. Пушкінській 44а, який акредитований під програму, директор Хмельницького регіонального управління Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву Любов Богомол зазначила: «Сьогодні потрібно просто повірити у те, що житло стало дійсно доступним і не втратити свій шанс». Далі в урочистій атмосфері підписали тристоронній договір між банківською установою, регіональним управлінням Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву та позичальником, або простіше кажучи, кам’янчанами, які повірили в декларовані державою можливості для молодих сімей. Один із них, Микола Шевчук, розповів: «Ми з дружиною вирішили взяти участь у програмі «Доступне житло». Моя родина задоволена умовами кредитування, і я хотів би закликати інших не гаяти часу, а якнайшвидше збирати всі необхідні документи».
Заступник голови Хмельницької ОДА Леонід Гураль наголосив, що впродовж 2013 року наші земляки мають можливість отримати понад півтори тисячі квартир. На це з державного бюджету області виділено близько 30 мільйонів гривень. Уже надійшов перший транш, що становить 2 мільйони 900 тисяч.
За прогнозами фахівців, новорічні свята учасники соціальної програми із Кам’янця-Подільського святкуватимуть у нових оселях. Якщо так і станеться, завітаємо до них на новосілля.
Родина Руслана та Наталки Галагодз підписала договір.
Фото надане прес-службою міськради.