Напередодні Олімпійських ігор у Лондоні депутати Вінницької облради прийняли рішення про виділення 500 тисяч гривень своїй землячці, золотій медалістці Олімпіади у Пекіні, рекордсменці світу з багатоборства Наталії Добринській. Однак не всі підтримали це рішення: два депутати голосували «проти», 17 — утрималися, один не брав участі в голосуванні. Чому?
— Я точно знаю, що кошти на придбання житла для Наталії Добринської ми виділили одразу після перемоги спортсменки у Пекіні, — зазначив у своєму виступі депутат облради Валерій Коровій. — Кажу так упевнено, бо на той час працював першим заступником голови облдержадміністрації. Я підтримаю нинішню пропозицію, але хотів би знати, де поділися гроші? Перевірте, куди вони зникли...
— Добринська не отримала ані квартири, ані коштів на її придбання, — повідомив голова облради Сергій Татусяк. — Взагалі нічого не отримала від області на знак вдячності за те, що прославила у світі нашу державу. Ми єдина область, яка не виконала зобов’язання з підтримки олімпійської чемпіонки.
Більшістю голосів (70 — «за») депутати ухвалили пропоноване рішення. Наталія Добринська теж є депутатом облради від Партії регіонів. Однак на сесії не була присутня. 
Сама Добринська у телефонній розмові так пояснила ситуацію з раніше виділеними коштами: «Гроші дійсно обіцяли, навіть виділили, але я так і не отримала, бо їх повернули у бюджет. Проживаю у гуртожитку. Це все, що маю за свої перемоги».
 
Вінницька область.