Кривий Ріг здивував не тільки дивовижними за масштабами підприємствами, а й «дріб’язками», які в організації колишнього радянського сервісу вважалися ніби й неістотними, хоча й дуже псували життя. У чому ми переконалися в дніпропетровському готелі (три зірки) з однойменною назвою («Голос України» за 20 липня ц.р.).

Хто сперечатиметься про важливість зручного місця нічлігу у відрядженні? У Кривому Розі нам порекомендували теж тризірковий — саме для нашої кишені! — готель із назвою «Дружба», яка викликала не найприємніші асоціації (знаємо, спробували 20—30 років тому!)

З’ясувалося, помилилися. Оце вже здивували! Персонал тут вітається перший і посміхається, чистота — неймовірна, ліжко — щонайзручніше, постіль — свіжесенька, на вікнах — москітні сітки, у ванній — новенька сантехніка, шампуні-гелі, ароматні й білосніжні рушники і навіть махровий халат із разовими тапочками.

Вибачте за повтор, але здивувала «Дружба» і сніданком: шведський стіл, як у хороших європейських готелях, уважні офіціанти. Здається, як для трьох зірок, то навіть занадто добре. Та чи в нас усе це?

Але найцікавіше: дніпропетровський готель і «Дружба» — приватні підприємства, однакової класності, а от рівень комфорту й обслуговування навіть порівняти неможливо. І за майже однакових цін!

Приваблюючи гостей, сайт «Дружби» повідомляє, що тут є все необхідне для плідної роботи й розслаблюючого відпочинку. І що цей готель — утілення «безкомпромісного комфорту та якісного сервісу». Самі переконалися: правда!