Кримські виробники хлібобулочних виробів не повинні необґрунтовано підвищувати вартість хліба для населення. Про це на прес-конференції повідомив Голова Ради міністрів АРК Анатолій Могильов.

«Вартість хліба повинна бути прийнятною для кримчан. Всі угоди, які ми підписуємо з виробниками хлібобулочної продукції, спрямовані на недопущення подорожчання хліба без об’єктивних на те причин», — сказав Анатолій Могильов. За його словами, не можна наживатися на продажах хлібобулочних виробів. «Не можна отримувати надприбутки, необґрунтовано підвищуючи ціни. Прибуток виробників повинен бути адекватним», — підкреслив він.

За словами Анатолія Могильова, уряд Криму вжиє всі необхідні заходи для збереження вартості хліба на колишньому рівні. «Завдання влади —втримувати прийнятні ціни... Я переконаний, ціни на хліб ми збережемо», — резюмував Голова Ради міністрів.

Крім того, за його словами, за поточний квартал цього року в Криму звільнили близко 20 посадовців різного рангу й 8 працівників міліції за протиправні дії у сфері незаконної торгівлі в період курортного сезону. А. Могильов додав, що робота в цьому напрямку триває.