Постійний представник Президента у Верховній Раді Юрій Мірошниченко нині активно відвідує різні регіони держави, повідомили у прес-службі політика. Під час робочої поїздки до Дніпропетровська на зустрічі з активом міста парламентарій наголосив, що важливою складовою соціальних ініціатив Президента є створення робочих місць.
«Нема майбутнього у тих політиків, які не формують собі кадровий резерв. Логіка нашої політичної сили полягає в тому, щоб формувати кадровий резерв», — наголосив народний депутат.
А основою стабільності країни, переконаний Юрій Мірошниченко, є розвиток внутрішнього ринку. Коментуючи зауваження учасників зустрічі стосовно необхідності розвитку внутрішнього ринку, політик звернув увагу на те, що сьогодні криза зачепила увесь світ. Багато країн перебувають на межі дефолту, там відбуваються мітинги, демонстрації. Наприклад, Греція. При цьому Китай чудово розвивається, має приріст ВВП і з оптимізмом дивиться у майбутнє. Бо активно розвиває внутрішній ринок. Китай багато років був орієнтований на експорт. Сьогодні, переорієнтувавши своє виробництво на внутрішнього споживача, стабільно забезпечує темпи зростання ВВП.
Юрій Мірошниченко підкреслив, що саме таке завдання Президент поставив перед нашою країною. За словами народного депутата, лише за рахунок політики, спрямованої на орієнтацію на внутрішній ринок, Україні вдалося вистояти в кризовий період.
«Глава держави і уряд проводять курс на розвиток внутрішнього ринку. А стимулювання внутрішнього споживання передбачає державні, великі за об’ємом, замовлення. Коли держава, як локомотив, починає впроваджувати масштабні проекти, тоді відбувається підтримка і суміжних галузей», — пояснив представник Президента.
Під час участі у роботі XV Тернопільської обласної конференції Партії регіонів Юрій Мірошниченко заявив: «Наше завдання — об’єднати країну». У своєму виступі народний депутат зауважив, що всі ініціативи та починання, які були предметом уваги Президента України, мають достойне втілення на теренах Тернопільщини.
«Поліпшення якості надання державних послуг, розвиток економіки, соціальна підтримка громадян тощо були першочерговим завданням розпочатих Президентом реформ», — уточнив він.
Юрій Мірошниченко відзначив Тернопільщину і Тернопільську обласну партійну організацію ПР, яка працює в дуже непростих умовах, — це приклад того, як можна займатися конкретними і дуже корисними справами. За словами політика, агітація через здійснення конкретних справ, більша увага до областей, де люди ще з насторогою ставляться до Партії регіонів, допоможе успішно крокувати вперед.
Депутат-регіонал наголосив: «Наше завдання — об’єднати країну. Ми є партія усіх регіонів. Через сильні регіони, потужність держави, ми забезпечимо майбутнє кожної родини».
На брифінгу за підсумками роботи XV Тернопільської обласної конференції Партії регіонів Юрій Мірошниченко відзначив: стандарти, які діють в Європі і унеможливлюють викривлення волевиявлення громадян, повинні стати нормою і для України.
Представник глави держави наголосив: «Чесні та прозорі вибори — головна умова розвитку демократії в нашій країні. Кожна політична сила повинна мати шанс рівної конкуренції, можливість вільно проводити агітаційну кампанію і бути представлена в кожному окрузі. Доводити свої переваги слід через прозору, чесну конкуренцію».