У Радивилівському районі депутати усіх рівнів не тільки вправні у вирішенні громадських справ, а й в організації дозвілля, пропаганді здорового способу життя на власному прикладі. Підтвердження цього — змагання з рибної ловлі в урочищі «Тарнавка» Іващуківської сільської ради. У них взяли участь 63 рибалки із 21 команди (по три учасники в кожній). Рибу ловили не лише керівники структурних підрозділів Радивилівської РДА, депутати Радивилівської районної ради, міський та сільські голови, а й депутати Рівненської обласної ради, до того ж серед них було чимало жінок.
Перше місце за загальною вагою впійманої риби виборола команда Радивилівської районної ради у складі Олександра Пастуха, Василя Бондаря, Сергія Пінчука. Найбільшу рибину — майже кілограмового коропа — спіймав учасник команди Козинської сільської ради Василь Метелюк.
Більш ніж тридцятиградусна спека дещо завадила клюванню, втім, змагання вдалися на славу — з художньою самодіяльністю, спілкуванням, рибною юшкою.
— Подібні змагання проводитимемо й надалі. Адже вони згуртовують депутатський корпус, популяризують рибальство і здоровий спосіб життя, — каже голова Радивилівської РДА Олег Бернацький.