2 червня, № 101

Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про організацію та проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу в Україні» щодо забезпечення здоров’я уболівальників та спортсменів і створення сприятливої атмосфери для перегляду матчів Євро-2012», № 4819-VІ.
7 червня, № 103
Закон України «Про внесення зміни до статті 8 Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», № 4675-VІ.
Закон України «Про внесення зміни до статті 7 Закону України «Про автомобільний транспорт» щодо організації перевезень Київською міською державною адміністрацією», № 4715-VІ.
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про перелік документів дозвільного характеру у сфері господарської діяльності», № 4718-VІ.
Закон України «Про внесення зміни до статті 13 Закону України «Про охорону дитинства» щодо посилення соціального захисту прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу», № 4723-VІ.
Закон України «Про ратифікацію Угоди між Україною та Організацією Об’єднаних Націй про виконання вироків, винесених Міжнародним кримінальним трибуналом для колишньої Югославії», № 4703-VІ.
Закон України «Про ратифікацію Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Демократичної Соціалістичної Республіки Шрі-Ланка про повітряне сполучення», № 4705-VІ.
9 червня, № 105
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про пріоритетність соціального розвитку села та агропромислового комплексу в народному господарстві» щодо надання індивідуальним сільським забудовникам державних пільгових кредитів», № 4721-VІ.
Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України», № 4731-VІ.
12 червня, № 106
Закон України «Про внесення зміни до розділу VІІІ «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування» щодо стимулювання сплати поточних платежів з єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування та погашення заборгованості до Пенсійного фонду України», № 4814-VІ.
Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв’язку з прийняттям Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції», № 4711-VІ.
Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо благоустрою населених пунктів», № 4710-VІ.
Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо приведення їх у відповідність із Законом України «Про соціальний діалог в Україні», № 4719-VІ.
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», № 4712-VІ.
Закон України «Про внесення зміни до статті 9 Закону України «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування», № 4676-VІ.
Закон України «Про ратифікацію Протоколу № 3 до Європейської рамкової конвенції про транскордонне співробітництво між територіальними общинами або властями стосовно об’єднань єврорегіонального співробітництва (ОЄС)», № 4704-VІ.
Закон України «Про внесення зміни до статті 41 Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо відповідальності за порушення вимог законодавства про працю», № 4714-VІ.
Закон України «Про внесення змін до Сімейного кодексу України щодо майна, що є особистою приватною власністю дружини, чоловіка», № 4766-VІ.
Закон України «Про внесення зміни до статті 5 Закону України «Про міліцію» щодо правового режиму у приміщеннях і на виділених територіях, де знаходяться органи і підрозділи міліції», № 4778-VІ.
Закон України «Про правила етичної поведінки», № 4722-VІ.
Закон України «Про внесення зміни до статті 15 Закону України «Про охорону навколишнього природного середовища», № 4713-VІ.
Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо врегулювання питань справляння збору на соціально-економічну компенсацію ризику населення, яке проживає на території зони спостереження», № 4716-VІ.
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про перелік документів дозвільного характеру у сфері господарської діяльності» щодо вилучення з Переліку документів, які за своєю природою не є дозвільними», № 4781-VІ.
Закон України «Про передачу, примусове відчуження або вилучення майна в умовах правового режиму воєнного чи надзвичайного стану», № 4765-VІ.
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про використання ядерної енергії та радіаційну безпеку» щодо вдосконалення механізму соціального захисту населення, яке проживає на території зони спостереження», №4717-VІ.
13 червня, № 107
Закон України «Про морські порти України», № 4709-VІ.
14 червня, № 108
Закон України «Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення та Кримінального кодексу України щодо посилення відповідальності за порушення вимог законодавства про охорону праці та охорону надр», № 4837-VІ.
Закон України «Про внесення зміни до додатка № 7 до Закону України «Про Державний бюджет України на 2012 рік», № 4866-VІ.
Закон України «Про внесення змін до статті 7 Закону України «Про пестициди і агрохімікати» щодо упорядкування надання адміністративних послуг», № 4769-VІ.
Закон України «Про внесення зміни до Закону України «Про доступ до судових рішень» щодо усунення прогалин, які перешкоджають доступу до інформації стосовно судових рішень», № 4779-VІ.
15 червня, № 109
Закон України «Про ратифікацію Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Республіки Кіпр про міжнародні автомобільні перевезення», № 4827-VІ.
Закон України «Про ратифікацію Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Французької Республіки про спільне виробництво фільмів», № 4828-VІ.
Закон України «Про схвалення рішення Президента України про допуск підрозділів збройних сил інших держав на територію України у 2012 році для участі у багатонаціональних військових навчаннях», № 4867-VІ.
Закон України «Про затвердження Загальнодержавної цільової програми розвитку водного господарства та екологічного оздоровлення басейну річки Дніпро на період до 2021 року», № 4836-VІ.
16 червня, № 110
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про Кабінет Міністрів України» щодо визначення розподілу повноважень», № 4850-VІ.
Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо взяття на облік юридичних осіб та фізичних осіб — підприємців», № 4839-VІ.
Закон України «Про внесення зміни до статті 5 Закону України «Про психіатричну допомогу», №4795-VІ.
Закон України «Про внесення зміни до статті 2 Закону України «Про здійснення державних закупівель» щодо закупівель товарів підприємствами літакобудівної промисловості», № 4807-VІ.
Закон України «Про внесення зміни до статті 292 Кримінального кодексу України щодо посилення відповідальності за втручання в роботу об’єктів трубопровідного транспорту», № 4838-VІ.
Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо убезпечення пенсійних активів», № 4841-VІ.
Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення права особи на перегляд судових рішень», № 4847-VІ.
Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо вдосконалення окремих положень про обмеження місць куріння тютюнових виробів», № 4844-VІ.
Закон України «Про особливості здійснення закупівель в окремих сферах господарської діяльності», № 4851-VІ.
Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо державної реєстрації іноземних інвестицій», № 4835-VІ.
Закон України «Про внесення зміни до Закону України «Про Перелік документів дозвільного характеру у сфері господарської діяльності», № 4840-VІ.
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про енергозбереження» щодо оплати державної експертизи з енергозбереження», №4845-VІ.
Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо оптимізації видачі документів дозвільного характеру у сфері господарської діяльності», № 4782-VІ.
19 червня, № 111
Закон України «Про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій», № 4865-VІ.
Закон України «Про внесення змін до статті 4 Закону України «Про інститути спільного інвестування (пайові та корпоративні інвестиційні фонди)» щодо захисту майнових інтересів учасників строкових ІСІ» № 4854-VІ.
23 червня, № 115
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2012 рік», № 4961-VІ.
27 червня, № 117
Закон України «Про внесення зміни до статті 2 Закону України «Про здійснення державних закупівель», робіт і послуг, необхідних для реалізації проектів цільових екологічних (зелених) інвестицій», № 4881-VІ.
Закон України «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо удосконалення деяких податкових норм», №4834-VІ.
Закон України «Про гарантії держави щодо виконання судових рішень», №4901-VІ.
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про затвердження Загальнодержавної програми забезпечення профілактики ВІЛ-інфекції, лікування, догляду та підтримки ВІЛ-інфікованих і хворих на СНІД на 2009—2013 роки», № 4888-VІ.
Закон України «Про внесення змін до статті 1 Закону України «Про збір на обов’язкове державне пенсійне страхування», №4911-VІ.