Після отруєння 60 робітників металургійного комбінату «Дніпросталь» слідчим Індустріального РВ ДМУ ГУМВС України в області порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 325 КК України. Встановлено, що всі отруєні працівники харчувалися в обідній залі заводу і куштували одну й ту саму страву — «оселедець під шубою». Як повідомляє Дніпропетровська міська прокуратура, дослідчою перевіркою встановлено: приміщення для харчування та умови транспортування страв не відповідають нормам чинного законодавства. На момент перевірки у приміщенні, де готувалася їжа, було відсутнє мило та одноразові рушники. Страви готували в антисанітарних умовах. У працівників їдальні були відсутні відомості про проходження медогляду.
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1На Тернопільщині цьогоріч з'явиться великий сучасний рекреаційний пункт 392
-
2ТСК затвердила попередні результати і висновки розслідування можливих фактів порушень при встановленні тарифів на транспортування природного газу 99
-
3Голова Верховної Ради України та Голова Великих Національних Зборів Туреччини обговорили стратегічне партнерство та досягнення справедливого миру в Україні 87
-
4Олександр Корнієнко: Україна рухається до членства в Організації економічного співробітництва та розвитку (ОЕСР) 86
-
5Триває всеукраїнське роуд-шоу «Українська техніка для громад» 73