Після отруєння 60 робітників металургійного комбінату «Дніпросталь» слідчим Індустріального РВ ДМУ ГУМВС України в області порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 325 КК України. Встановлено, що всі отруєні працівники харчувалися в обідній залі заводу і куштували одну й ту саму страву — «оселедець під шубою». Як повідомляє Дніпропетровська міська прокуратура, дослідчою перевіркою встановлено: приміщення для харчування та умови транспортування страв не відповідають нормам чинного законодавства. На момент перевірки у приміщенні, де готувалася їжа, було відсутнє мило та одноразові рушники. Страви готували в антисанітарних умовах. У працівників їдальні були відсутні відомості про проходження медогляду.
Популярне за тиждень
-
1Сьогодні Українському радіо виповнюється 100 років 114
-
2Чернівці вітають відомого журналіста та письменника з бойовою нагородою 97
-
3Удосконалення законодавства про індустріальні парки — один із добрих прикладів системної роботи Комітету з питань економічного розвитку 96
-
4У Ганновері (ФРН) відбулася конференція «Можливості та виклики щодо євроінтеграції для галузі тваринництва в Республіці Молдова та Україні» 76
-
5Законопроєкт, яким вносяться зміни до Закону «Про лобіювання», рекомендовано прийняти за основу 66