Питанням посиленням складу «Таврії» серйозно переймається її новий наставник Олег Лужний. Півоборонець шведського клубу «Гетеборг» Густав Свенссон, який раніше виступав і за турецький «Бурсаспор», відтепер офіційно став гравцем сімферопольської команди. Перший шведський легіонер української Прем’єр-ліги вже підписав угоду з «Таврією» до літа 2015 року. Новобранець, на рахунку якого два матчі у складі «Тре Крунур», буде заявлений за кримчан під 6-м номером.
Свенссон вважає цю подію хорошим варіантом у спортивному плані, адже українська ліга, на його думку, — одна з найсильніших в Європі. «Радий, що моїм партнером буде Сергій Назаренко, учасник Євро-2012, а тренером — Олег Лужний, відомий у минулому  як гравець лондонського «Арсенала», — сказав новобранець.
Разом із «Гетеборгом» півоборонець руйнівного плану Густав Свенссон провів у чемпіонаті Швеції 101 матч, забив 8 м’ячів. Ще 25 поєдинків він зіграв у турецькій лізі, а також має у своєму послужному списку 24 поєдинки (1 гол) у складі шведської «молодіжки».