Сорок видань — місцевих і всеукраїнських — буде представлено на стіні при вході у приміщення тернопільського прес-клубу. Нині художники закінчують роботу. Задум представити всі засоби масової інформації, які працюють у медійному просторі області, виник у керівника прес-клубу Тетяни Тарасенко і координатора Анжели Кардинал.
Сорок видань — місцевих і всеукраїнських — буде представлено на стіні при вході у приміщення тернопільського прес-клубу. Нині художники закінчують роботу. Задум представити всі засоби масової інформації, які працюють у медійному просторі області, виник у керівника прес-клубу Тетяни Тарасенко і координатора Анжели Кардинал. Цікаво, що на їхню пропозицію відгукнулося більше десятка студентів, які навчаються у вишах і коледжах з художнім нахилом, а також просто тих, хто любить малювати. Скажімо, логотип «Голосу України» відтворювали Марія Стадник і Марта Мельник (на знімку).
Слід сказати, що дівчата і хлопці вже мають досвід такої роботи: вони розмальовували в Тернополі трансформаторні будки, каналізаційні люки із символікою Євро-2012. І якщо всі у ці спекотні дні просили дощу, то самодіяльні художники навпаки — погоди, хоча працювати доводилося при температурі за 30. Вони кажуть, що фарби протримаються довго.
Фото автора.