Сучасне п’ятиборство. Софія (Болгарія). Чемпіонат Європи. Чоловіки. Естафета 1. Росія — 6304; 2. Україна — 6228; 3. Білорусь — 6156.
Здобули медалі і наші жінки в індивідуальних змаганнях: срібну — Ірина Хохлова (5408), бронзову — Ганна Буряк (5392).
Бокс. Міжнародна федерація (ІBF) має намір провести турнір суперважковаговиків за право зустрічі з чемпіоном світу за цією версією українцем Володимиром Кличком. Про це повідомив Spіegel. Передбачається, що у півфіналі кубинець Одланьєр Соліс зустрінеться з болгарином Кубратом Пулєвим, а поляк Томаш Адамек — із білорусом Олександром Устиновим.
Хокей на траві. Вільнюс (Литва). Чемпіонат Європи серед спортсменок до 16 років. Участь брали команди Литви, Білорусії, Австрії, Хорватії і України. Наша збірна стала срібним призером. На шляху до нагород вона перемогла литовок (3:1) і білорусок (2:0). А от у третьому поєдинку українки мінімально поступилися хокеїсткам Австрії (0:1). І хоча заключний матч проти збірної Хорватії наша команда провела, як кажуть, в одні ворота (8:0), це не допомогло їй піднятися вище другого місця, оскільки австрійки виграли всі свої поєдинки.