На цьому наголосив представник Президента у Верховній Раді України, народний депутат Юрій МІРОШНИЧЕНКО під час прямого ефіру програми «Шустер LІVE».
«Під час наради Президент України закликав парламент до налагодження спільної мови між усіма фракціями і політичними силами, — підкреслив представник Президента у Верховній Раді України, народний депутат Юрій Мірошниченко під час прямого ефіру програми «Шустер LІVE», повідомили у прес-службі представника Президента у парламенті.
За словами депутата, глава держави прокоментував ухвалення закону про засади державної мовної політики. В. Янукович зазначив, що не буде втручатися у політичну дискусію довкола роботи парламенту. Але обов’язково, після надходження до нього документа, піддасть його ретельному правовому аналізу. І лише після цього буде ухвалювати рішення щодо підписання або не підписання цього закону.
«Мені здається, на відміну від усіх нас — народних депутатів, які мають 1/450 частку відповідальності, — на главі держави вона зосереджена на 100 %. І його мудрість, його позиція полягає у тому, щоб українське суспільство так само, як і українська державність, розвивалися і єдналися», — додав Юрій Мірошниченко.