Бокс. Гамбург (Німеччина). Чемпіон WBA, WBO, ІBO і ІBF у суперважкій вазі Володимир Кличко (63-3, 53 КО) успішно захистив свої титули, одержавши дострокову перемогу в п’ятому раунді над офіційним претендентом за версією ІBF Кубратом Пулєвим (20-1, 11 КО).

Отже, Володимир усімнадцяте (!) захистив звання чемпіона світу, яким володіє вже понад вісім років. Свою перемогу він присвятив усім, хто нині бореться за волю і незалежність України. «Нам усім останнім часом важко, — сказав Володимир. — Я присвячую перемогу всім українцям. Слава Україні!».

У першому раунді Пулєв намагався атакувати, але при цьому сам двічі побував у нокдаунах після пропущених лівих бічних. Після такого самого удару й у третьому раунді Пулєв ще раз побував на підлозі. 

А в п’ятому раунді після пропущеного лівого бічного болгарину встати вже не вдалося. На той момент претендент мав помітну гематому під правим оком. Хоча після поєдинку він повівся не як мужчина. Він казав, що Кличку знову пощастило, а в його поразці винні... боксерські рукавички суперника.

Фото boxnews.com.