Контрольний матч. «Динамо» (Київ) — «Нефтчі» (Баку). 5:0. Голи: Ярмоленко, 11, Аруна, 16, Ідейє, 39, 58, Кравець, 90.
«Динамо»: Бойко, Бетао (Каддурі, 71), Михалик, Хачериді, Данило Сілва, Вукоєвич (Нінкович, 46), Аруна (Гармаш, 37), Дуду, Кранчар (Богданов, 63), Ярмоленко (Мехмеді, 59), Ідейє (Кравець, 67).
Під завісу австрійського збору в тренувальному таборі багаторазових чемпіонів країни побували президент клубу Ігор Суркіс та спортивний директор Олексій Михайличенко. Можливо, то збіг обставин, але після цього візиту команда, котра програла попередні матчі в Австрії, здобула результативну перемогу над бакинцями.
Учора динамівці повернулися в Україну. Тепер вони на своїй базі в Кончі-Заспі готуються до початку чергового турніру в Прем’єр-лізі. Поки відсутній новобранець «Динамо», півзахисник збірної Португалії Мігел Велозу. З дозволу керівництва клубу він відпочиває після Євро-2012, і до свого нового колективу приєднається 16 липня.
Завтра на НСК «Олімпійський» у присутності ЗМІ відбудеться презентація нової домашньої ігрової форми біло-синіх. На цій арені, як відомо, 14 липня «Динамо» зіграє свій стартовий поєдинок чемпіонату країни—2012/2013 проти донецького «Металурга». Початок зустрічі о 19.30.