Бокс. Берн (Швейцарія). У присутності майже 20 тисяч глядачів на «Стад де Свіс» чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями ІBF, WBA, WBO і ІBO 36-річний киянин Володимир Кличко (58—3, 51 КО) здобув дострокову перемогу в шостому раунді над офіційним претендентом зі США 40-річним Тоні Томпсоном (36—3, 24 КО).
З першого раунду бій проходив під диктування Кличка, котрий постійно турбував суперника лівою рукою і час від часу підключав праву. Варто зазначити, що від самого початку поєдинку Володимир тримав руки досить низько. А це не відповідало його традиційній класичній стійці.
Найуспішнішим раундом для Томпсона можна назвати третій, коли він кілька разів влучав у голову українця з лівої. Однак на більше американця не вистачило, й у п’ятому раунді після пропущеного удару справа в голову він важко опустився на настил рингу. Але Тоні піднявся ще до кінця відліку рефері і простояв до перерви. Та в шостому раунді після ще декількох пропущених ударів знову впав. Томпсон на рахунок «десять» підвівся, але його стан не вселив довіри рефері в ринзі, і той припинив зустріч.
По гарячих слідах переможець сказав:
— Перший поєдинок проти Тоні Томпсона чотири роки тому був набагато складніший, ніж цей. Сьогодні я був упевненіший в собі, боксував краще і швидше за Томпсона. Загалом я задоволений результатом. Я захистив звання чемпіона світу і свої пояси. Думаю, ті, хто бачив обидва наші поєдинки, самі можуть відчути різницю між ними.
Наступний бій Володимир Кличко повинен провести восени в США проти Кріса Арреоли.
Фото  з сайту boxnews.