За життя трьох російських прочан — учасників аварії, що сталася на Чернігівщині, борються лікарі в реанімаційних відділеннях Чернігівської міської лікарні №2. Визнали, що транспортувати їх додому недоцільно через тяжкий стан. Тим часом у суботу о 23 годині 40 хвилин із Ніжинського аеропорту МНС стартував літак Як-42 із 11 пасажирами з травмами середнього ступеня тяжкості, їх доставлено до м. Псков. У неділю з Ніжина вилетів до Москви літак Іл-76 з 14 потерпілими, які мають тяжкі травми. Також із Ніжинського аеропорту МНС літаком Іл-76 у неділю відправлено тіла 14 загиблих.

53-річного водія, що віз паломників, затримано для проведення слідчих дій та з’ясування обставин дорожньо-транспортної пригоди. Слідче управлінням УМВС України в Чернігівській області порушило кримінальну справу за наслідками масштабної автокатастрофи.
Нагадаємо, минулої суботи о 5 годині 30 хвилин ранку на автошляху Київ — Чернігів — Нові Яриловичі між селами Топчіївка та Красне Чернігівського району пасажирський автобус із Російської Федерації виїхав на зустрічну смугу, де потім з’їхав на ліве узбіччя й перекинувся. У салоні транспортного засобу на момент аварії були 41 пасажир та 2 водії. Внаслідок ДТП загинуло 14 жінок віком від 17 до 71 року, 29 потерпілих отримали травми різного ступеня тяжкості.