360 літрів царської юшки приготували минулої неділі в Севастополі на святкуванні Дня рибалки. Для страви, крім іншого, знадобилося... 6 літрів горілки. За словами організатора кулінарного заходу директора ресторану «Китай-місто» Ірини Антонової, юшкою розраховували нагодувати дві з половиною тисячі чоловік.
Крим
14
Популярне за тиждень
-
1Сьогодні Українському радіо виповнюється 100 років 114
-
2Чернівці вітають відомого журналіста та письменника з бойовою нагородою 97
-
3Удосконалення законодавства про індустріальні парки — один із добрих прикладів системної роботи Комітету з питань економічного розвитку 96
-
4У Ганновері (ФРН) відбулася конференція «Можливості та виклики щодо євроінтеграції для галузі тваринництва в Республіці Молдова та Україні» 76
-
5Законопроєкт, яким вносяться зміни до Закону «Про лобіювання», рекомендовано прийняти за основу 66