360 літрів царської юшки приготували минулої неділі в Севастополі на святкуванні Дня рибалки. Для страви, крім іншого, знадобилося... 6 літрів горілки. За словами організатора кулінарного заходу директора ресторану «Китай-місто» Ірини Антонової, юшкою розраховували нагодувати дві з половиною тисячі чоловік.
Крим
15
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1Комітет з питань бюджету інформує про основні підсумки роботи за 2024 рік 69
-
2Оголошується набір до Молодіжної ради при Голові українського Парламенту 68
-
3Тижневі освітянські та наукові новини від Комітету з питань освіти, науки та інновацій 63
-
4Мешканці громад тепер можуть впливати на перерозподіл місцевих бюджетів, а депутати зобовʼязані звітувати перед ними 51
-
58 січня Україна відзначає 90-ту річницю з дня народження Василя Симоненка 50