Щоб підтримати молоді таланти, у столиці провели фестиваль творчості дітей та молоді з обмеженими можливостями «Повіримо у себе».

Захід організували Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та Центр соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями Дарницького району Києва. Спонсорську підтримку надали, зокрема, ВБО «ВО «Крила» за сприяння народного депутата України Дениса Дзензерського.

Підтримка дітей та молоді з обмеженими можливостями в Україні, за його словами, безумовно, необхідна. «Нам потрібно ще багато працювати, щоб вивести умови для життя і розвитку людей з інвалідністю на належний рівень. Подібні заходи сприяють розвитку творчих здібностей у дітей, їх самопізнанню та прагненню до нового, а також спілкуванню між собою, що дуже важливо для будь-якої дитини», — зазначив парламентарій.

У рамках заходу відбулися виставка творчих робіт дітей та молоді з інвалідністю, які брали участь у фестивалі, а також святковий концерт. А у відбірковому турі взяли участь 170 молодих талантів з Дарницького району, які співали, танцювали, читали вірші...

Всі переможці і учасники отримали заслужені дипломи та подарунки.

Фото надано прес-службою депутата.