Щиро вітаю працівників рибного господарства України з професійним святом — Днем рибалки.
Рибне господарство України відіграє значну роль у вирішенні багатьох насущних економічних проблем країни, суттєво впливає на задоволення продовольчих потреб населення, зростання його благополуччя й добробуту.
Велика рибальська сім’я самовіддано й відповідально трудиться на водних просторах з метою одержання різноманітних видів харчової, кормової, технічної та медичної продукції, ефективно й цілеспрямовано працює над відтворенням природних ресурсів.
Сьогодні рибна галузь України являє собою складний, багатофункціональний промислово-господарський комплекс з розвинутою системою міжгалузевої кооперації та міжнародної діяльності. Новітні глобальні економічні виклики зобов’язують галузь активно переходити до комплексного використання біоресурсів, якісно нового культивування аквакультури, спонукає дієвіше відроджувати соціально-економічне підґрунтя для забезпечення гідних умов праці та життя трудівників сфери.
Переконаний, багатотисячний загін галузі докладе всіх зусиль, аби піднести статус України як світової рибної держави.
У цей святковий день зичу всім, хто присвятив своє життя такій мужній, благородній, відважній і важливій професії, добра, благополуччя, успіхів і вагомих трудових набутків.