Футбол. Київське «Динамо» підписало контракт з одним із найяскравіших учасників Євро-2012 — 26-річним португальським опорним півоборонцем Мігелем Велозу (на знімку). Про це повідомляє офіційний сайт клубу.
Велозу (зріст — 182 см, вага — 79 кг) підписав з «Динамо» контракт терміном на чотири роки. Вже незабаром футболіст приєднається до своєї нової команди, яка нині готується до нового сезону в Австрії.
— Про інтерес з боку «Динамо» я дізнався вже під час виступу на чемпіонаті Європи, — сказав новобранець. — Мені дуже сподобалося, що команда ставить перед собою найвищі цілі в національному чемпіонаті та єврокубках. Виступати за «Динамо» (Київ) дуже престижно, і всі ці чинники зіграли на користь мого остаточного вибору.
Я знав про зацікавленість з боку багатьох клубів, але керівництво київського «Динамо» виявилося найнаполегливішим у перемовинах. Також мені сподобалося, що цей клуб із великою історією та амбіціями, а також, повторюю, мене дуже зацікавила можливість виступати в Лізі чемпіонів.
Для довідки: найтитулованіший український клуб, київське «Динамо», розпочинає боротьбу в Лізі чемпіонів з третього кваліфікаційного раунду.
Фото з сайту ФФП.