Якщо на поточному пленарному тижні не вистачить голосів для прийняття проекту закону про основи мовної політики та низки інших законопроектів, то можливе скликання позачергової сесії. Про це під час брифінгу заявив керівник фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.
Він нагадав, що цього тижня спливає строк для розгляду мовного законопроекту в профільному комітеті. «У нас є можливість голосувати за даний документ. Ми працюємо в цьому напрямку. Якщо зрозуміємо, що в нас є відповідні голоси, тоді, можливо, виходитимемо на його прийняття, а коли не буде голосів — працюватимемо над цим питанням далі», — сказав народний обранець.
Крім того, О. Єфремов підкреслив, що Партію регіонів турбують питання, пов’язані зі створенням нових робочих місць, тож нині готується відповідний урядовий законопроект. До того ж у зв’язку зі скаргами підприємців стосовно посилення тиску правоохоронних органів триває відповідна робота й у цьому напрямку. «Якщо пакет цих законопроектів буде підготовлений, то я не виключаю, що доведеться скликати позачергову сесію і приймати ці рішення», — заявив регіонал.