Протягом одного дня ціни на цибулю у Львові зменшилися майже вдвічі. Ще вранці пучок великих цибулин продавали по 4—5 гривні, а під вечір — по 2—3. Цибулю на львівські ринки постачають місцеві городники. Вони диктували ціни, поки з Криму на оптовий ринок «Шувар» не завезли молоду цибулю по 4 гривні за кілограм. Новина швидко облетіла Львів, і городники змушені були або коректувати ціну, або везти городину додому.
Найбільший у західній Україні оптовий ринок «Шувар» служить барометром для реалізаторів сільськогосподарської продукції. Порівняно з травнем протягом місяця овочі значно подешевшали. Як повідомляє управління статистики Львівської області, огірки й помідори закритого ґрунту відповідно на 28,9 і 6,3 відсотка, картопля — на 6,5, буряки — на 4,3. Наприкінці червня молоду картоплю на ринку «Балатон» продавали по 2—3 гривні, огірки — 5—7, помідори — 14—16, капусту — 3.
На зниження цін найбільше вплинуло здешевіння яєць та молочних виробів. Курячі яйця стали дешевшими майже на 38 відсотків.
На м’ясному ринку ціни немов завмерли. Свинина тримається на рівні 55—60 гривень, телятина — 45—55. Причина: останнім часом менше стали вирізати молодих телят. Державна підтримка привела до того, що селянам вигідніше утримувати молодняк.
 
Львів.