Понад 30 тисяч гривень зібрали для онкохворого хлопчика з Мізоча Здолбунівського району рівненські журналісти. В рамках доброчинного проекту «Журналісти змінюють професію» вони стали акторами у виставі «Пошилися в дурні», яку поставили для працівників ПАТ «Волинь-Цемент». Підприємство перерахувало на лікування Сашка Мартинюка 25 тисяч гривень, ще 5,5 тисячі зібрали після вистави у благодійну скриньку.
Ці кошти необхідні малозабезпеченій родині на лікування Сашка, який народився з хворою ніжкою й потребує заміни частини кістки в гомілці. Крім того, взимку в нього діагностували гострий лімфобластний лейкоз. Водночас в родині з онконедугою бореться і його бабуся. Вона відмовилася від дорогих медпрепаратів і всі гроші віддає на лікування онука.
Доброчинний проект «Журналісти змінюють професію» проходить в рамках безстрокової акції зі збору коштів на лікування онкохворих дітей «Подаруй можливість жити». Вона стартувала на Рівненщині два роки тому під патронатом голови Рівненської ОДА Василя Берташа.
Реквізити для надання допомоги: 
БФ «Скарбниця Надії» 
ЗКПО 37685693 
26009336789200 
АТ «УкрСиббанк» 
МФО 351005 
Призначення платежу — добровільна пожертва для Мартинюка Олександра.