Тепер приїжджі й кияни можуть скористатися безплатними вуличними інформаційними довідниками «СітІнфо». Усі розміщені на Правому березі Києва. В центрі столиці запрацювали поки що перші 10, де можна ознайомитися з картою міста, туристичними маршрутами, знайти адреси найближчих кафе. А невдовзі таких «кіосків» з’явиться ще 40.

Вони надають  інформацію трьома мовами: українською, російською та англійською, і можуть у деталях висвітлити дані про столицю. Крім назви кращих туристичних місць, у «СітІнфо» безплатно одержите довідку, «погортаєте» карту Києва. Автомат, що працює в режимі он-лайн, миттєво закачує найменші зміни в місті, тож шанс помилки досить невеликий.

У пам’ять апаратів, яка становить 3 гігабайти, внесено понад 10 тис. різних місць Києва. А сам «кіоск»  здатний працювати як у лютий мороз, так і в спеку. 

Крім безплатних інформаційних послуг у інфодовідниках можна здійснити низку платежів, скажімо, поповнити рахунок мобільного телефону або ж оплатити комунальні послуги.

Такі вуличні «довідники» поширені в Європі. Нові технології почали впроваджувати і в Україні: вони невдовзі запрацюють в Одесі, Донецьку, Дніпропетровську. Автори нових технологічних «кіосків» повідомили, що в «СітІнфо» планують додати проект «Служба розшуку дітей».